top of page

Wij regelen je financiën

Als je wegens omstandigheden je financiële zaken niet meer zelf kunt regelen kom je in aanmerking voor onderbewindstelling van je goederen. Denk aan een huis, het recht op loon of uitkering, de inboedel van een bedrijf. Vaak gebeurt dit op verzoek van een werkgever, een verwijzer, je familie of jijzelf bij de kantonrechter.

 

Onderbewindstelling noemen we ook wel beschermingsbewind: een wettelijke beschermingsmaatregel, bedoeld om je vermogen en inkomen te beschermen. Het gaat daarbij niet om jou, maar om je eigendommen. Zonder overleg mag je geen financiële besluiten meer nemen, daar stel je een bewindvoerder voor aan.

In veilige handen

Wij hebben ruime ervaring in bewindvoering. We ondersteunen je vanaf de aanvraag voor de onderbewindstelling bij de kantonrechter tot het moment dat je de financiële zaken weer helemaal op orde hebt. In de tussenliggende periode nemen wij alle financiën over.

 

Daarnaast zoeken we naar een oplossing voor de schulden. Minstens eenmaal per jaar controleert de kantonrechter of wij de inkomsten en uitgaven van onze klanten goed beheren. Uitgaven boven de €1500 leggen wij altijd voor bij de kantonrechter. Je uitgaven zijn bij ons in veilige handen. 

doelgroep-werkgever.jpg

Vrijblijvend intakegesprek

Eén telefoontje is voldoende om een vrijblijvende intake af te spreken met een van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek nemen we de financiële situatie met elkaar door. Vervolgens maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, 09:00 - 17:00.

bottom of page