top of page

Bewindvoering voor werknemers

Ook op het werk is het te merken als werknemers in de financiële problemen zijn. Zij krijgen concentratieproblemen, melden zich ziek of reageren af op hun collega’s. Bovendien leveren loonbeslagen de administratie veel extra werk op. Een oplettende, betrokken werkgever probeert zijn werknemers hierin te ondersteunen en mee te denken over een oplossing. Robes kan die bieden.

Vrijblijvend intakegesprek

Eén telefoontje is voldoende om een vrijblijvende intake af te spreken met een van onze medewerkers. Dat kan bij ons, of op de werkplek. Tijdens dit gesprek nemen we de financiële situatie met de werknemer door. Vervolgens maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Aanvragen bewindvoering

Tijdens het huisbezoek legt een van onze collega’s precies uit wat bewindvoering allemaal inhoudt, wat dit voor betekent en wat de werknemer de komende periode van ons mag verwachten. Als we met elkaar verder gaan, stellen we samen een verzoekschrift voor onderbewindstelling op. Dit sturen we dan zo snel mogelijk naar de rechtbank.

Aanvragen bewindvoering

De kantonrechter nodigt de werknemer vervolgens uit voor een zitting op de rechtbank. Tijdens de zitting wordt de onderbewindstelling al dan niet toegewezen. Vanaf dat moment nemen wij de financiële administratie en dus ook de zorgen van je werkgever over.

intakegesprek.jpg

Vrijblijvend intakegesprek

Eén telefoontje is voldoende om een vrijblijvende intake af te spreken met een van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek nemen we de financiële situatie met elkaar door. Vervolgens maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, 09:00 - 17:00.

bottom of page