top of page

Schulden, het kan iedereen overkomen

Ben je meerderjarig, wegens omstandigheden in de financiële problemen en niemand in je directe omgeving die je daarbij kan helpen? Dan is onderbewindstelling mogelijk het laatste redmiddel om uit de problemen te komen.

Dit kun je aanvragen bij de rechtbank. Hiervoor heb je geen advocaat nodig. Een professionele bewindvoerder als ROBES kan je hierin bijstaan en na de uitspraak van de rechter het toezicht over je financiën overnemen. Dan hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. En vind je de rust om samen met ons een oplossing te vinden voor je financiële problemen.

Vrijblijvend intakegesprek

Hoe? Heel eenvoudig. Bel voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je financiële situatie. We maken dan ook een afspraak voor een huisbezoek.

Aanvragen bewindvoering

Tijdens het huisbezoek legt een van onze collega’s precies uit wat bewindvoering allemaal inhoudt, wat dit voor jou betekent en wat je de komende periode van ons mag verwachten. Als je met ons verder wilt, stellen we samen een verzoekschrift voor onderbewindstelling op. Dit sturen we dan zo snel mogelijk naar de rechtbank.

Aanvragen bewindvoering

intakegesprek.jpg

Vrijblijvend intakegesprek

Eén telefoontje is voldoende om een vrijblijvende intake af te spreken met een van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek nemen we de financiële situatie met elkaar door. Vervolgens maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, 09:00 - 17:00.

De kantonrechter nodigt je vervolgens uit voor een zitting op de rechtbank. Tijdens de zitting hoor je of de onderbewindstelling akkoord is. Vanaf dit moment nemen wij de financiële administratie van je over.

bottom of page